Usile  termopan de exterior

Sunt usi ce etanseaza foarte bine ,dar si asigura un grad sporit de antiefractie avand o inchidere in 5 puncte ,

o cercevea mult mai lata decat la o fereastra si balamale dedicate traficului intens.In principiu usile de termopan exterioare se pot realize in diferite modele montand teuri si diferite sticle sau paneluri in ochiurile ce se formeaza  . Dar pe usile exterioare se mai pot monta si diferite paneluri ornamentale care dau un plus de elegant , dar si un plus de siguranta pentru ca in aceste paneluri se poate pune si tabla de otel sau placa de pfl.

Daca optezi pentru unul din modelele cu panel decorativ ai grija sa si accesorisezi usile de termopan exterior cu un batator pe masura in forma clasica sau moderna ,un vizor deosebit , ori o cutie de scrisori integrata.

Executam si usi termopan exterior pentru magazine , asociatii de propietari ,banci sau orice institutie. Usile pot avea ca si maner fie bara de inox , manere tetip coarne cu 2 sau 4 curbe , dar si clanta cu revenire pe sistemul clasic.

La aceste usi termopan exterior putem avea mai multe tipuri de prag pentru a avea un confort mai sporit. Mai inalte acolo unde bate viscolul si strange zapada si apa , sau de maxim 1,5 cm acolo unde e un pic protejat.

E clar ca usile de exterior din termopan sunt alegerea cea mai potrivita pentru orice casa fiind foarte usor de intretinut ,ele avand nevoie de o mica ungere la circa  un an si jumatate. Fata de usile exterioare de lemn ele nu necesita lacuire sau vopsire din doi in doi ani si fata de usile de metal ele au coeficientul de transfer termic mult mai bun si nu transpira ,e destul de dificil de gasit o usa metalica buna care sa ai ba toc cu rupere termica.

Usile termopan de exterior se pot confectiona in diferite culori , in standard avem cu livrare in maxim 10 zile :

alb , gri antracit , mahon , stejar auriu , wenghe , nuc .

Afla pretul pentru usa ta aici !

Calcul Rapid