Termopane Rehau si Salamander

Termopane marca Ferestre de Incredere un brand al Marve Industries

termopane

Termopane Salamander si Rehau , termopane Bucuresti 2022

Termopanele vandute de firma noastra sunt executate in fabrici de ultima generatie. Termopanele Salamander sunt atent lucrate si echipate cu feronerie de top Roto Nx. Sistemele termopanului Salamander au 3 garnituri de etansare si cel mai bun pret in 2022 la nivelul acesta de echipare.Termopanele Salamander comercializate de noi sunt doar cele de clasa A.

Termopanele Rehau in comparatie cu termopanele Salamander sunt indicate si pt cei ce cauta un cost mai bun avand si profile de clasa b si posibilitatea de a echipa cu o feronerie medie. Termopanele Rehau au insa si varianta de top cu eficienta f buna si sisteme de 3 garnituri.

Termopanele Rehau si Salamander au durata de viata de 50 de ani si vin insotite de garantie de pana la 7 ani .

 

Calculator termopane

Calculator

Promotie termopane

Promotie Termopane

Modele termopane

tipuri de termopane

Termopanele Salamander

Termopane Salamander Tamplarie gandita special pentru clientii exigenti ce doresc mai mult de la ferestrele termopan.Cel mai bun profil de 5 camere de piata.

Extrudarea si infolierea profilelor pe care le folosim se face doar in Germania!

O constructie este intregita de tamplaria sa. Pentru a ne bucura de un mediu functional si confortabil este important sa acordam o atentie deosebita alegerii tamplariei potrivite.

Daca cu ceva timp in urma tamplaria din termopan era considerata un lux, in acest moment termopanele au reusit sa isi evidentieze beneficiile pe care le aduc unei locuinte si astfel sa se obtina cea mai buna performanta in relatia pret- calitate- fiabilitate-rezistenta in timp.

Termopanele reprezinta in primul rand o tamplarie de inalta termoizolatie ce pot ridica functionalitatea unei case la cele mai inalte standard. Toate componentele unui tamplarii de termopan sunt importante in ralizarea unei izolatii termofonoizolante de calitate superioara, de aceea calitatea materialelor trebuie sa fie ireprosabila.

Exemplu profil termopane Salamander

Termopane salamander Blue Evolution

La o prima vedere toate termopanele sunt la fel, dar caliatea acestora este cea care delimiteaza termopanele de clasa superioara  de cele de clasa inferioara. Diferenta intre clasele provilelor de termopan este data de grosimea peretilor exterior. Profilele de clasa superioara, clasa A, au o grosime a peretilor exteriori mare (3-3,1 mm) fata de profilele de clasa B cu o grosime a peretilor exterioare mai mica (2,7 mm).  Diferenta se resimte vara atunci cand razele puternice ale soarelui pot incalzi profilele pana la temperaturi de peste 80 de grade, astfel in cazul unui profil de clasa B, cu pereti mai subtiri, se poate produce inconvoierea si deformarea acestuia, fapt care nu se va intampla unui profil de termopan de clasa A, acestea fiind deosebit de rezistente la variatiile de temperatura ( rezistente atat  vara la temperaturi foarte inalte cat si iarna la temperaturi extreme de scazute).

O alta caracteristica deosebit de importanta in alegerea unui profil termopan de calitate este feroneria acestuia. O feronerie de calitate aduce cu sine manevrabilitate usoara, protectie antiefractie inalta, design atragator si mai presus de toate rezistenta si eficacitate.

Dintre multitudinea de termopane existente pe piata autohtona actuala, se fac remarcate sistemele de profile SALAMANDER.

Profilele SALAMANDER sunt construite din materiale de cea mai buna calitate, construite pe baza celor mai performante si actuale tehnologii si beneficiind de o balanta extraordinara in relatia calitate- functionalitate – pret -rezistenta.

Profilele SALAMANDER fac parte din categoria de profile clasa A, cu o grosime a peretilor exteriori de 3 mm si 5- 6 camere de izolare termica si fonica. Rezistenta data de grosimea peretilor asigura durabilitatea profilelor in timp, iar camerele termofonoizolante contribuie atat la crearea unui mediu confortabil cat si economic.

Alegerea profilelor de termopan Salamander, va vor asigura de o mai buna calitate a vietii contribuind la asigurarea unui mediu de locuit sigur, cu temperaturi optime si protejat de actiunea zgomotelor puternice sau a prafului.

Beneficiile folosirii sistemelor de profile din termopan SALAMANDER:

 • Calitate inalta a materialelor (produse de Salamander Industrie Produkte GmbH Germania)
 • Costuri reduse la energie, asigurand o termoizolatie deosebit de eficienta
 • Protectie impotriva intemperiilor si intretinere facila
 • Design variat si elegant (muchii fine si folii decorative in diverse culori)
 • Etansare cu 2 randuri, in cazul profilelor cu 3 – 5 camere si 3 randuri de etansare in cazul profilelor cu 6 camere
 • Armatura mare ( 1, 5 mm – 2 mm in cazul profilelor albe si 2 mm in cazul profilelor colorate)
 • Izolare fonica inalta ( pana la 47 dB )
 • Protectie sporita a locuintei ( siguranta de efractie clasa 2 )
 • Adancime constructiva mare ( 60 mm – 76 mm – 92 mm) ce permite chiar si montarea pachetelor termoizolante cu 4 foi de geam
 • Durata de viata mare ( aprox pana la 50 de ani )

Profilele SALAMANDER nu sunt cea mai potrivita alegere pentru locuinta dumneavoastra doar prin prisma faptului ca detin calitati ireprosabile ce vor imbunatati considerabil confortul in locuinta ci si datorita faptului ca se pliaza perfect pe nevoile dumneavoastra.

Cu profile diversificate ce asigura de la design atragator pana la eficienta maxima,  profilele Salamander  va permit sa alegeti intelept in functie de nevoile pe care doriti sa le satisfaceti cand vine vorba de crearea unui spatiu placut si eficient.

Termopane Rehau – Ferestrele pe profil Rehau asigura o larga plaja de intrebuintare prin diversitatea profilelor pe care le putem folosi.

Raportul calitate pret foarte bun face ca ferestrele Rehau sa fie cele mai cumparate din Romania.

Alegerea ferestrelor si usilor pare simpla la prima vedere, insa pentru a ridica functionalitatea  unei cladiri, tamplaria este cel mai important factor care trebuie luat in considerare.

Tamplaria unei constructii influenteaza major atat din punct de vedere estetic cat si functional si energetic.

Ferestrele si usile sunt cele care dau aspectul final al unei cladiri. Fie ca e vorba de construirea unei cladiri noi sau de renovarea acesteia, cand vine vorba de alegerea ferestrelor si usilor pe care le folosim trebuie sa avem in vedere nu doar aspectul si designul acestora ci si o serie de multi alti factori cum ar fi: eficienta, materiale de calitate, rezistenta in timp, etc. Din aceste motive folosirea tamplariei de termopan este cea mai buna alegere pentru confortul dumneavoastra  pe termen indelungat.termopane rehau

O fereastra termopan este alcatuita din mai multe componente (tamplarie PVC , geam termopan si feronerie) toate acestea contribuie impreuna la crearea unei ferestre rezistente si de calitate.

Unul din principalele avantaje pe care le aduce folosirea tamplariei de termopan este cel al izolarii termice si fonice care face diferenta intre o tamplarie de termopan si o tamplarie obisnuita de lemn. O locuinta perfect izolata devine ineficienta daca nu i se atribuie si o tamplarie care sa ii mentina nivelul de izolare.

Termopanele Rehau sunt dintre cele mai bune si de calitate sisteme de profile pentru termopane existente pe piata autohtona.  Avand in spate garantia calitatii germane precum si o tehnologie inovativa.  Ferestrele Rehau fac diferenta intr-o locuinta!

Termopanele Rehau nu doar conserva mai bine caldura pe parcursul iernii si micsoreaza astfel substantial factura la caldura ci, pastreaza o temperatura optima si pe timpul verii fiind astfel ideale pentru confortul locuintei dumneavoastra pe parcursul oricarui anotimp.

Izolarea fonica, tine departe zgomotele puternice si astfel va puteti desfasura activitatile sau va puteti odihni fara a fi deranjati de zgomotele exterioare.

Avantajele folosirii tamplariei de termopan REHAU :

 • Rezistenta aspectului in timp : folosirea materialelor de cea mai buna calitate aduce termopanelor Rehau  statutul de “ferestre pe viata”. Sistemele de profile Rehau sunt rezistente la intemperii si de asemeni in cazul tamplariilor de culoare alba, nu se produce ingalbenirea in timp. Curatarea usoara face de asemeni ca ferestrele Rehau sa fie usor de intretinut si sa aiba un aspect “ca nou” pentru mult timp.
 • Rezistenta materialelor in timp. Construite din materiale de calitate germana inalta si avand la baza o tehnologie de ultima generatie sistemele de profile Rehau sunt rezistente la factorii externi( nu se crapa sub actiunea soarelui sau la cea a inghetului) si dispun de o inchidere usoara, fara a fi nevoie de o presiune mare.
 • Rezistenta antisoc. Proprietate specifica a profilelor de a rezista la constrangerile la care sunt supuse.
 • Protectie fonica. Zgomotul este principala problema in desfasurarea unei activitati linistite. Fie ca e vorba de birou, spatiu comercial sau locuinta, sistemele Rehau va vor asigura un spatiu de activitate confortabil si linistit.
 • Protectie solara si izolare termica. Pe timpul iernii, ferestrele Rehau pastreaza caldura in locuinta dumneavoastra, astfel va puteti bucura de un ambient placut si puteti economisi la facture de caldura.

Deoarece  dispun de sticla cu proprietati antisolare, termopanele Rehau, nu creaza in locuinta dumneavoastra efectul de sera, astfel reduce nevoia utilizarii sistemelor de aer conditionat, oferindu-va nu numai o temperatura optima ci si economie la consumul energetic pe timpul verii.

Termopane Ramplast– Daca vrei ferestre decente la cel mai mic pret din Romania,alege Ramplast.Un produs Romanesc bine facut ce se adreseaza clientilor cu buget redus.

Tipuri de Sticla – Se stie ca suprafata vitrata reprezinta procentul cel mai mare dintr-o fereastra,asa ca atunci cand doresti sa comanzi ferestre noi ar trebui sa fi sigur ca tipul de sticla se potriveste nevoilor tale.Noi lucram exclusiv cu Saint Gobain.

Feronerie Termopane – O feronerie buna iti va face ferestele mai sigure,mai rezistente,mai etanse si mai usor de folosit.Pentru tamplaria situata la parter trebuie intodeauna achizitonata o feronerie cu puncte antiefractie in standard,manere secustice si piese de oscilobatare orizontale.

Siguranta Copii – De acum numai trebuie sa stai mereu cu ochii pe copii sau cu gandul ca ceva rau se poate intampla.Implementeaza pe ferestrele tale unul din sistemele de siguranta pentru copii si scapa de griji.Noua ne pasa ,clientii sunt prietenii nostri[/sc_featureteaser]

Fa alegerea potrivita, pentru tine si familia ta!

[maxbutton id=”1″]

Principalele componente ale termopanelor sunt: profilul, armatura, feroneria si sticla termopan. Daca aceste componente indeplinesc anumite criteri pe care le vom descrie mai jos atunci poti avea ferestre termopan ce vor rezista minim 10 ani fara a interveni asupra lor decat cu reglaje fine.

Profilul de termopan sa fie de clasa A (minim 2,8 mm grosime a peretilor exterior, ex:Salamander Streamline, Salamander Blue Evolution, Rehau Brilliant, Rehau Geneo)ca sa se obtina un indice de transfer termic cat mai scazut, sa se evite dilatarile excesive ce duc la curbarea, ondularea sau torsionarea profilului de termopan. Latimea profilului de tamplarie pvc este de altfel foarte importanta pentru a putea permite montarea unui geam termopan bicameral (tripan) cu distant cat mai mare intre foiile de sticla pentru obtinerea unei transfer termic cat mai aproape de 0. Folosirea diferitelor tipuri de cercevea de usa termopan asa cum o cere locatia sau rolul usii in cauza. Nu poti folosi o cercevea de trafic mic la o intrare intr-o institutie sau scara de bloc pentru ca se va deteriora foarte repede. Pe tamplaria Salamander se poate merge pana la canate de usa ce au si 130 mm si armatura de tip rectangular in interior.

Feroneria folosita la termopane ar trebui sa fie tratata anticoroziune in strat superior sau in toata masa materialului masa (ex:Roto NT). O fereastra termopan poate fi echipata si antiefractie cu blocatori cu canal, bumbi tip ciuperca, piese de oscilobatare puse pe latura orizontala si manere secustice aceste elemente intarziind intrarea prin efractie destul de mult. O tamplarie buna cu o feronerie correct montata ar trebui sa aiba puncte de inchidere din 70 cm in 70 cm, orice distanta mai mare de acestea scade etanseitatea ferestrei sau usii dumneavoastra. De acea ferestrele noastre sunt echipate cu prelungitoare suplimentare pe ferestrele oscilobatante si balamale ascunse pe ferestrele cu simpla deschidere. Pentru o viata indelungata se recomanda o revizie la tamplaria dumneavoastra la un interval de maxim 2 ani.

Armatura din profilul termopan sa fie de minim 1,5 mm grosime pe profil alb iar pe profil colorat sa fie chiar si de 2 mm. Armatura ar trebui sa fie in tocul ferestrelor si mai ales al usilor de tip rectangular. Armatura este foarte importanta in component ferestrelor deoarece in afara rolului de rigidizare a ferestrelor si usilor are si rolul de a impiedica dilatarea excesiva care se produce mai ales la profilele colorate care atrag mai multa caldura.

Sticla termopan este de multe feluri si de multe calitati, dar folosind o sticla de buna calitate si corespunzatoare pentru fereastra ta poti obtine un confort suplimentar in locuinta ta si chiar un cost redus la energia termica si electrica. Noi, Ferestre de Incredere lucram exclusive cu produse marca Saint Gobain si suntem la current cu ultimile noutati ale marelui concern francez si va putem indruma sa alegeti o vitrare cat mai potrivita. De exemplu daca ansamblul dumneavoastra de tamplarie termopan se afla pe nord va sfatuim sa alegeti sticla Low E (Planitherm Ultra N) pentru ca aceasta este tratata special sa retina cat mai multa caldura in casa pe timp de iarna, dar sa si capteze putina lumina ce bate deobicei pe nord. In rest ferestrele aflate pe est, vest sau sud au nevoie de sticla 4 anotimpuri (Planitherm 4s) aceasta sticla are un tratamant ce opreste o parte din ultravioletele ce incalzesc obiectele din casa care la randul lor radiaza caldura. Acolo unde totusi este soare in exces si acest lucru este destul de deranjant se poate merge pe sticla 4 anotimpuri Bronze, sticla reflexive bronz, cu riscul de a diminua si din lumina naturala din imobil. Sticla termopan poate fi si sticla antiefratie de tip duplex (cu folie), acest geam in cas de spargere nu va cadea, va ramane prins si va face foarte grea trecerea prin el. Acest tip de sticla combinata in pachet termopan poate aduce si un plus de izolare fonica. Cele mai eficiente termopane sunt termopanele bicameral sau tripanele cum sunt cunoscute popular. Daca facem un pachet format din o sticla Low E, una clar si una 4 anotimpuri, cu argon in cele doua camera se poate ajunge la un coeficient de transfer termic de 0,5 w.mpk, demn de casele pasive.

Calcul Rapid