Usile de termopan pentru terasa sunt un aspect foarte important si de acea am ales sa avem mai multe posibilitati constructive pentru clientii nostrii.in momentul de fata realizam usi batante pentru terasa , usi osiloculisante pentru terasa , usi armonice pentru terasa si usi glisante cu ridicare.

Usile osciloculisante sunt o solutie foarte buna pentru ca din punct de vedere al rezistentei in timp sunt poate cele mai durabile sisteme .Ele fac si o economie foarte buna la spatial camerei , ele glisand in stanga sau in dreapta foarte aproape de fereastra in genul usilor de “van” .Pe aceste usi de termopan se poate monta un system de actionare fortata , asfel incat chiar daca dimensiunile sunt mari ea poate fi actionata cu usurinta si de un copil de 8-10 ani.Din usile descrise aici ele sunt cele mai cumparate usi de tereasa ,probabil si datorita ca permite deschidere mare per canat de pana la 1300-1400 mm.Usile de termopan osciloculisante au si ele o gama complete de culori la fel ca si usile de exterior.

Usile de termopan armonice ne ajuta foarte mult acolo unde dorim sa avem o deschidere mare , sa zicem un perete de sticla de 4m pe care vrem vara sa l deschidem complet. Sunt sisteme esclusiviste pentru oamenii care doresc ceva mai diferit si un control mai bun al suprafetelor vitrate mari.Usile armonice pot fi divizate in multe feluri si una dintre usi se poate folosi ca o usa normal atunci cand totul este inchis si nu se doreste deschiderea acestora total. Usile armonice se pot confectiona in mai multe game de culori atat pe tamplarie din pvc cat sip e tamplarie din aluminiu

Calcul Rapid