Termopane Salamander

Termopane Salamander – Tamplarie gandita pentru clientii exigenti ce doresc mai mult de la ferestrele termopan. Cel mai bun profil de 6 camere de piata.

Vrei ferestre termopan Salamander ? Vrei un termopan care sa te tina ani de zile si sa ti salveze o parte din banii dati pe facturi?

Alege ferestre Salamander marca Ferestre de Incredere!

Termopanele Salamander sunt ferestre premium de clasa A

Ferestrele vin echipate cu feronerie de cea mai buna calitate Roto NX
Toate ferestrele si usile Salamander vin cu armatura metalica de otel de 1,5- 3 mm in functie de proiect.
Comercializam doua tipuri de ferestre de la Salamander , BluEvolution 92 si GreenEvolution 76 .
Pe profilul Salamander Bluevolution 92 se monteaza doar pachet de sticla tripan de 52 mm.
Profilul Salamander  Greenevolution 76 vine cu un pachet de sticla de pana la 44 mm .
Amandoua tipurile de profil vin atat in varianta dreapta cat si rotunjita (cerceveaua).
Termopanele Salamander au o gama variata de culori ce se pot regasi in stoc sau pe comanda.
Ferestrele Salamander produse de noi se deosebesc prin Albul imaculat , folia decor premium si sudura de tip V Perfect.
Pe tamplaria din Bluevolution 92 si GreenEvolution 76 se pot monta accesorii ca :
-glafuri si pervaze interior si exterior
-plase de insecte clasice , rulou sau de tip Plisse
-rulouri exterioare din aluminiu electrice sau manuale.
Asiguram montajul ferestrelor Salamander atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe .
Pentru montajul in alte localitati va rugam sa ne contactati.

Termopane salamanander montate

Termopane salamander montate la casa

Extrudarea si infolierea profilelor pe care le folosim se face doar in Germania!

        O construcţie este întregită de tâmplăria pvc folosită. Pentru a ne bucura de un mediu funcţional şi confortabil este important să acordăm o atenţie deosebită alegerii tâmplăriei potrivite.

Ieri tâmplăria pvc era considerată un lux, astăzi îşi evidenţiază beneficiile pe care le aduc unei locuinţe. Astfel se obţine cea mai bună performanţă în relaţia pret- calitate- fiabilitate-rezistenta în timp.

Termopanele reprezintă în primul rând înaltă termoizolaţie ce pot ridica funcţionalitatea unei case la cele mai înalte standarde.
Toate componentele unui tâmplarii de termopan sunt importante în ralizarea unei izolaţii termofonoizolante de calitate superioară. De aceea calitatea materialelor trebuie să fie ireproşabilă.

Termopanele Salamander permit cele mai bune pachete de sticlă (Geam Termopan Saint Gobain) cu grosimi de până la 52mm.

Pe profilul de 5 camere se pot monta geamuri de 24mm sau bicamerale de 40mm. Pe profilul de 6 camere se montează doar bicameral (tripan) de 52 mm.

Cu o mare experienţă în montarea de termopane în Bucureşti şi nu numai va oferim soluţii optime pentru casa dvs. Vă asigurăm că preţurile pentru Termopane Salamander propuse sunt pentru a vă da produsul potrivit şi nu cel scump.

  Echiparea cu feronerie Roto, aduce o mulţime de avantaje de la punctele de antiefracţie în standard la fiabilitate îndelungată. Ferestrele Salamander albe vin echipate cu armatură de oţel de 1,5mm, iar uşile Salamander cu 2mm. Ferestrele Salamander colorate vin cu armatură de 2mm în cercevea. Cele de 6 camere vin exclusiv cu armatură de 2 mm atât în ţoc cât şi cercevea.
Termopane Ferestre De incredere

Termopane Salamander Ferestre De incredere inseamna clienti multumiti

Salamander ca şi Rehau, Gealan, Veka, Trocal sau alţi producători de profile, nu produc ferestre termopan, ei furnizând profilele din PVC la bară de 6m lungime, care ulterior sunt debitate şi concepute ca ferestre ce ajung în casă dumneavoastră.

Toţi aceşti producători de profile, au în portofoliul lor produse de clasă A, produse de clasă B şi produse co extrudate.
Se consideră profile clasă A doar cele cu pereţii exteriori de minim 2,8mm grosime.

Termopane Salamander – Calculator pret geamuri termopan, Clasa A, Sudura V Perfect

De ce finisajele noastre sunt mult mai diferite decat ale lor ?

Ferestrele Salamander comercializate de noi sunt diferite fata de multi alti comercianti de tamplarie pvc din piata. Aceasta se datoreaza faptului ca noi nu facem rabat de calitate sub nicio forma. Gandim ca ferestrele Salamander sunt un segment premium si de aceea  facem totul la alt nivel.

Sudura V standard

Sudura V standard

Sudura V perfect

Sudura V perfect

Echiparea noastră standard pentru ferestrele cu deschidere în două canate vin cu o feronerie Roto Nx. Dar cu gama de vârf a producătorului asfel încât închiderea este pe toate laturile profilului. Mai mult pe canatul ferestrei inactive se montează o tijă monobloc. O manetă ce va face practică deschiderea ferestrei dintr-o singură mişcare evitanduse astfel folosirea acelor zăvoare sus/jos.

Atuul principal al acestui tip de închidere este că fereastra Salamander este mult mai etanşă. Mişcarea de închidere se transmite printr-un system de tije până pe spatele cercevelei. Astfel realizându-se practic aceiaşi închidere perimetrală că şi la canatul principal. Peste 80 % din comercianţii de termopane Salamander cu feronerie Roto sau alt tip nu folosesc acest sistem premium.

     O altă diferenţa la ferestrele şi uşile Salamander pe care noi le comercializăm şi montăm constă în sudură (lipitură). La noi este una mult mai precisă şi mai estetică. Producţia se desfăşoară în cea mai modernă fabrică de tâmplărie pvc din România. Poate singură ce deţine această tehnologie de sudură cu absorţie.

Cand se sudează ferestrele Salamander rezultă un surplus de material. Acesta se absoarbe practic când este încă moale. Pe tehnologia veche era nevoie de o freză cu un cuţit care să scoată acest surplus. Însă finisajele nu erau intodeauna cele mai reuşite. Mai jos regăsiţi câteva poze cu comparaţia celor două tipuri de suduri. E foarte important să întrebaţi şi ceilalţi comercianţi despre sudura aceasta. Nu are sens să plătiţi aceiaşi bani pe o fereastră Salamander inferioară.

În concluzie pe două oferte diferite există posibilitatea să scrie “Ferestre termopan Salamander cu feronerie Roto NX”. Se poate produce confuzia că este acelaşi produs însă diferenţele de eficientă pot ajunge şi până la 30 %. Informează-te corect!

 

Termopane Salamander – Sisteme diversificate, un singur ideal

Alegerea unui termopan în 2023 este mult mai simplă decât acum ceva ani datorită volumului de informaţii ce îl putem găsi. Cu o simplă căutare de tipul “cele mai bune termopane”, ” termopane de calitate”, ” cele mai bune termopane 2021″ vom observa că toate site urile ne îndruma către termopanele Salamander. Mai jos vom vedea ce nu ne spun aceste site uri şi cum ne putem feri să nu contractăm gamă economică Salamander pentru că şi ei că şi firmele concurenţe au atât profile de termopan de clasă A, dar şi clasă B.

Să împărţim profilele:
– Clasă A sunt doar Bluevolution 92 şi Salamander Streamline 76 de 7 camere. Totuşi aceste profile vine şi în varianta de clasă B reciclate.
Acest lucru vă fi semnalat pe oferte cu ” toc coextrudat “, ” cercevea coextrudat” ca în pozele de mai jos. E totuşi important să întrebaţi clasă profilului când achiziţionaţi şi dacă sunt coextrudate (conţin o mare parte de profil reciclat).

– Clasă B sunt Salamander Streamline 76 5 camere alb, Salamander Streamline 76 coextrudat, Bluevolution 92 coextrudat, Bluevolution 82
Toată gama, Salamander 73 toată gama.

Deşi vânzătorul vă spune că la testele statice stau mult mai bine cele reciclate vă spunem din testele noastre că diferenţa este mare de calitate. Materialul este mult mai moale, mai subţire şi inferior din punct de vedere al transferului termic. Dacă ne luăm după criteriul de preţ termopanele Salamander de clasă B se vând la acelaşi preţ cu cele de clasă A vânzătorii mizând pe notorietatea mărcii şi pe lipsă de informare a clientului.

 • Satisfacţie deplină în faţă oricăror solicitări tehnice său estetice
 • Etanşare excepţională la apă şi permeabilitate la aer
 • Valori de până la 1050 Păscăli – valoare lider în comparaţie cu cea a celorlalte sisteme de profile PVC
 • Proprietăţi termice excepţionale
 • Rezistenţă mecanică sporită
 • Izolare fonică ideală

Feroneria termopanelor Salamander

O altă caracteristică deosebit de importantă în alegerea unui profil termopan de calitate este feroneria acestuia. Feronerie de calitate înseamnă manevrabilitate uşoară, protecţie antiefracţie înaltă, design atrăgător şi mai presus de toate rezistenţă şi eficacitate.

Dintre multitudinea de termopane existenţe pe piaţă autohtonă actuală, se fac remarcate sistemele de profile SALAMANDER.

Profilele SALAMANDER sunt construite din materiale de cea mai bună calitate, construite pe baza celor mai performante şi actuale tehnologii şi beneficiind de o balanţa extraordinară în relaţia calitate- funcţionalitate – preţ -rezistenta.

Alegerea profilelor de termopan Salamander, vă vor asigura de o mai bună calitate a vieţii contribuind la asigurarea unui mediu de locuit sigur, cu temperaturi optime şi protejat de acţiunea zgomotelor puternice sau a prafului.

Termopane Salamander

Termopane CLASA A vs CLASA B

În ultimul timp, pe piaţa ferestrelor termopan din România, au început să fie la mare căutare termopanele Salamander. Pe bună dreptate, ele sunt foarte bune şi foarte eficiente. Însă nu toate sunt la fel. În acest material o să încerc să vă explic în ce constau aceste diferenţe. Direferente care deosebesc un termopan Salamander bun sau un termopan Salamander prost.

 

In afara de cele enumerate mai sus, si la echiparea de feronerie sunt diferente destul de mari. Ferestrele noastre se echipeaza cu un sistem complet de feronerie atat pe canatul activ, cat si pe cel inactiv. In majoritatea cazurilor concurenta echipeaza fereastra  pe canatul inactiv cu doua zavoare sus si jos. Acestea nu transmit miscarea pe celelalte laturi ale canatului(ochiului de geam). La noi echiparea se face cu o tija monobloc ce actioneaza atat inchiderea de jos cat si cea de sus. Dar transmite si miscarea pe toate laturile canatului. Asfel efectuand clar o etansare si o impermeabilitate la vant si apa mult mai ridicata, fata de alte firme.

Cele mai bune termopane în 2023

Cele mai eficiente termopane sunt Salamander Bluevolution 92 mm de clasă A. Acest profil termopan este deja consacrat de câţiva ani datorită robusteţei lui şi coeficientul de transfer termic. (poate cel mai mic de pe piaţă). Profilul Salamander Bluevolution 92 cu siguranţă a făcut economie la multe facturi. Lucru datorat sistemului de 3 garnituri ce asigură o izolaţie termică perfectă. Un alt punct forte este capacitatea de a monta pe el un tripan de 52 mm. Aşa se asigură un transfer termic demn de orice casă pasivă de doar 0,5w/mpk.

Nu confundaţi Profilul Bluevolution 92 cu Bluevolution 82 care este un profil de clasă B. BluEvolution 82 este reciclat. Nu are ca finisaj albul ce reprezintă compania germană, albul Salamander. De altfel nu orice fereastră pe Salamander Bluevolution e bună.
Din nefericire nu există un control stric de calitate asupra producătorilor.

 

Termopane Salamander maro cu rulouri exterioare incorporate

Termopane Salamander maro cu rulouri exterioare incorporate

Ferestrele Salamander comercializate de noi sunt cu siguranta cele mai bune din Roamnia. Ele fiind realizate pe cele mai moderne linii ce au masini de sudat  – V perfect. Feroneria e montata cu utilaje automatizate ce diminueaza foarte mult din erorile ce pot aparea.

In 2023  folosim feronerie  Roto New Tehnolgy  ce cuprinde o sumedenie de avantaje. Un grad de antiefractie ridicat , sistem de microventilatie incorporat, mecanism de actionare pentru cel de al doilea canat. Nu folosim acele zavoare sus si jos. Estetic,  clientul poate o culoare pentru manerul de termopan:  alb, bronz, dark brown, titan mat  sau argintiu.

Pentru că noi credem în ferestrele noastre oferim o Garanţie de 7 ani pentru orice defecţiune !

 

Termopane salamander infoliate in Germania

Termopane arcada

 

 

Diferenţe la termopanele Salamander

Termopanele Salamander sunt şi ele de mai multe clase la fel ca şi celelalte profile.

Profile Salamander de clasă A sunt Salamander Green Evolution 76 şi Salamander BluEvolution 92. Ele se deosebesc având o grosime mai mare a pereţilor exterior. Dar şi prin compoziţia materialului din care sunt făcute. Aceste profile Salamander sunt singurele care au acel ALB Salamander celebru. Profilele Green Evolution 6 camere şi BluEvolution de 92 sunt singurele care se mai fac încă în Germania.

 

 

Diferente de finisaje intre termopanele salmaander

Diferente de finisaje intre termopanele salmaander

În afară de cele enumerate mai sus, şi la echiparea de feronerie sunt diferenţe destul de mari. Ferestrele noastre se echipează cu un sistem complet de feronerie atât pe canatul activ, cât şi pe cel inactiv.

În majoritatea cazurilor concurenţă echipează fereastră pe canatul inactiv cu două zăvoare sus şi jos. Acestea nu transmit mişcarea pe celelalte laturi ale canatului (ochiului de geam). La noi echiparea se face cu o tijă monobloc ce acţionează atât închiderea de jos cât şi cea de sus. Dar transmite şi mişcarea pe toate laţurile canatului. Astfel efectuând clar o etanşare şi o impermeabilitate la vânt şi apă mult mai ridicată, faţă de alte firme.

"<yoastmark

[/read_more]

Cum ne dam seama de calitate?

Aparent toate termopanele sunt la fel. Caliatea acestora este cea care delimiteaza  clasa superioara  de clasa inferioara.  Diferenta este data de grosimea peretilor exterior. Profilele de clasa superioara, clasa A, au o grosime a peretilor exteriori mare (3-3,1 mm). Profilele de clasa B cu o grosime a peretilor exterioare mai mica (2,7 mm).

Termopane Salamander Exemplu de arcada tripan salamander cu izolatie foarte buna!

Termopane Salamander de calitate montate corespunzator pe arcada casei

Diferenta se resimte vara. Razele puternice ale soarelui pot incalzi profilele pana la temperaturi de peste 80 de grade. In cazul unui profil de clasa B, cu pereti mai subtiri, se poate produce inconvoierea si deformarea acestuia.  Fapt care nu se va intampla unui profil de termopan de clasa A. Acestea fiind deosebit de rezistente la variatiile de temperatura. ( rezistente atat  vara la temperaturi foarte inalte cat si iarna la temperaturi extreme de scazute).

Beneficiile folosirii sistemelor de profile din termopane salamander

 • Calitate înaltă a materialelor (produse de Salamander Industrie Produkte GmbH Germania)
 • Costuri reduse la energie, asigurând o termoizolaţie deosebit de eficienta
 • Protecţie împotriva intemperiilor şi întreţinere facilă
 • Design variat şi elegant (muchii fine şi folii decorative în diverse culori)
 • Etanşare cu 2 rânduri, în cazul profilelor cu 3 – 5 camere. 3 rânduri de garnituri etanşare în cazul profilelor cu 6 camere
 • Armatură mare (1, 5 mm – 2 mm în cazul profilelor albe şi 2 mm în cazul profilelor colorate)
 • Izolare fonică înaltă (până la 47 dB)
 • Protecţie sporită a locuinţei (siguranţă de efracţie clasă 2)
 • Adâncime constructivă mare (  76 mm – 92 mm). Aşa se permite chiar şi montarea pachetelor
 • termoizolante cu 3 foi de geam.
 • Durată de viaţa mare (aprox până la 50 de ani)

De ce sunt foarte renumite astazi ferestrele si usile termopan marca Salamander?

[read_more id=”1″ more=”Mai mult” less=”Ascunde]

Cel mai mare avantaj îl reprezintă calitatea excelentă a sistemului de profile dezvoltat şi fabricat de aceasta ambiţioasă companie germană. Profilul Salamander Streamline 76 heptacameral este un profil greu şi rezistent. Are o durată de viaţa de aproximativ 50 de ani. Greutatea sa mare îi oferă durabilitate mare şi o foarte bună rezistenţă la variaţii de temperatură, presiune şi umiditate. Rezistă la temperaturile ridicat sau cele scăzute.

Sistem termopane salamander

Sistem termopane salamander

Fiind cel mai lat profil din clasă medium, este foarte potrivit pentru confecţionarea ferestrelor sau uşilor de dimensiuni mari. În mod asemănător cu Salamander BluEvolution 82, BluEvolution 92 sau Streamline 73 şi profilul Salamander Streamline 76 este disponibil în foarte multe culori şi nuanţe. Totodatasi în forme neconvectionale. (triunghi, rotund, hexagon, etc).

Pentru a vă convinge de diversitatea mare de forme pe care o pot avea ferestrele locuinţei dumneavoastră, vă rugăm să accesaţi imediat site-ul companiei noastre. Aici puteţi descoperi multe modele de ferestre şi divizări!

 

Benzile adezive

Benzile adezive pentru condens sunt un accesoriu tot mai cerut şi folosit în montajul ferestrelor de termopan Salamander.
Menţionăm că benzile de condens nu se nafla în montajul standard al termopanelor şi trebuiesc adăugate opţional. Sunt totuşi situaţii în care montajul nu se poate realiza cu aceste benzi din cauza g
Glafurilor neuniforme sau a luftului de spumă mare datorat diferenţei de dimensiuni interioare a golului în raport cu cea exterioară. Dacă se doreşte însă montarea benzilor de condes pe ferestrele Salamander Streamline 76 sau Bluevolution 92
În aceste condiţii avem două variante. Prima variantă ar fi egalizarea golurilor de către constructorul executant prin materiale specifice (tencuială, caramaida, etc), iar cea de a două să folosim profile suplimentare specifice ferestrelor Salamander
Care să preia diferenţa interioară. Acesta a două variantă însă ne ar aduce o îngroşare a tâmplăriei Salamander la interior.
Avantajul principal al benzii de condens de interior constă în protecţia anti-difuzie de gaze şi vapori de apă, iar al celei de exterior de a perimite difuzarea vaporilor de apă şi de a proteja contra ploii.De altfel bandă pt montaj tâmplărie are şi un avantaj conex diminuând considerabil din crăpăturile ce apar de fel din vibraţia ferestrei.
Caracteristicile bezilor de condens (vapori) pt montaj tâmplărie cu termopan:
– Cea exterioară: toleranţă bună la difuzarea de vapori de apă:
O bună aderenţă la majoritatea suprafeţelor de constructi:
Permite vopsire sau tencuire

– Cea interioară: protecţie sporită anti-difuzie de gaze şi vapori de apă:
Permite vopsire şi tencuire:
Aderenţă foarte bună pe majoritatea suprafeţelor de construcţie

Pentru informaţii suplimenatre legate de tâmplăria pvc cu geam termopan sau tripan echipă noastră vă stă la dispoziţie accesând adresa de mail sau numerele de telefon din secţiunea Contact

 

Calcul Rapid