Termopane Salamander clasa A – Profile cu 7 camere la pret de 5.

Daca esti in cautarea de termopane salamander de calitate, atunci termopanele salamander sunt alegerea cea mai buna. Tamplaria Salamander permite cele mai bune pachete de sticla cu grosimi de pana la 52mm.

Pe profilul de 5 camere se pot monta geamuri  de 24mm sau bicamerale de 40mm. Pe profilul de 6 camere se monteaza doar bicameral (tripan) de 52 mm.

Cu o mare experienta in montarea de termopane in Bucuresti si nu numai va oferim solutii optime pentru casa dvs. Va asiguram ca preturile pentru Termopane Salamander propuse sunt  pentru a va da produsul potrivit si nu cel scump. Echiparea  cu feronerie Roto, aduce o multime de avantaje de la punctele de antiefractie in standard la fiabilitate indelungata. Ferestrele Salamander albe vin echipate cu armatura de otel de 1,5mm ,iar usile Salamander cu 2mm. Ferestrele Salamander colorate vin cu armatura de 2mm in cercevea. Cele  de 6 camere vin exclusiv cu armatura de  2 mm atat in toc cat si cercevea.

Termopane Salamander – De ce sa cumparati doar profile clasa A

Acum echipate cu feronerie  ROTO NX

Termopane salamander, sisteme de ferestre foarte cautate in Romania. Tamplaria salamander este foarte eficienta dar nu este toata la fel. Cum ne putem feri de un termopan salamander contrafacut  sau de clasa B ?

Salamander ca si Rehau ,Gealan,  sau alti producatori de profile, nu produc ferestre termopan. Ei doar furnizeaza profilele din PVC la bara de 6 metrii lungime, care ulterior sunt debitate si transformate in ferestre de mici ateliere sau fabrici cu linii de ultima generatie. Toti acesti producatori, au in portofoliul lor profile de clasa A, B si coextrudate (partial din material reciclat). Pentru a se incadra in clasa A, profilele, trebuie sa indeplineasca urmatoarea conditie: peretii exteriori sa aibe o grosime de minim 2,8mm.

Profilele de clasa B au grosimea peretilor sub 2,8 mm si performante mult mai scazute termic cat si mecanic contra vantului. De obicei profilele de clasa B sunt si coextrudate , asta insemnand ca 50% din masa acestuia, este produsa din pudra noua, iar restul de 50% este pudra din profile reciclate. Materialul din care sunt fabricate este mai moale si mai putin rezistent in timp.

Cele mai bune termopane in 2019 si 2020

In ultima vreme tot mai multa lume cauta o calitate din ce in ce mai buna pentru tamplaria casei lor. Mai jos vom prezenta cele mai bune termopane in anul 2020 .

Calculator preturi termopane salamander

Calculator preturi termopane salamander

Cele mai eficiente termopane sunt Salamander Bluevolution 92 mm de clasa A. Profil de termopan deja consacrat de cativa ani datorita robustetei lui si coeficientul de transfer termic poate cel mai mic de pe piata. Profilul Salamander Bluevolution 92 cu siguranta a facut economie la multe facturi datorita sistemului de 3 garnituri ce asigura o izolatie termica perfecta. Un alt punct forte al  ferestrei Salamander Bluevolution 92 este capacitatea de a monta pe el un tripan de 52 mm ce asigura un transfer termic demn de orice casa pasiva de doar 0,5w/mpk.

Va aducem la cunostinta totusi sa nu confundati Profilul Bluevolution 92 cu Bluevolution 82 care este un profil de clasa B de regula reciclat care nici macar nu are ca finisaj albul ce reprezinta compania germana, albul Salamander. De altfel nu orice fereastra pe Salamander Bluevolution 92 e buna.
De cativa ani de cand Salamander a luat amploare o mare parte din producatori care oricum faceau o tamplarie slaba au inceput sa lucreze si ei cu Salamander , din nefericire nu exista un control stric de calitate asupra producatorilor.

termopane salamander maro

termopane salamander maro


Termopane Salamander maro cu rulouri exterioare incorporate

Termopane Salamander maro cu rulouri exterioare incorporate

Un alt profil de termopan de o calitate foarte ridicata in 2020 este Salamander Streamline 76 cu 7 camere (nu cel cu 5 camere reciclat). Probabil ca si anul trecuta va fi cel mai bine vandut . Salamander Streamline are un raport calitate pret foarte bun si poate sustine atat geam termopan , dar si structura de tripan de 40mm cu un coeficient de 0,6w/mpk .

Ferestrele Salamander  comercializate de noi sunt cu siguranta cele mai bune din Roamnia fiind realizate pe cele mai moderne linii ce au masini de sudat  – V perfect –  si feroneria e montata cu utilaje automatizate ce   diminueaza foarte mult din erorile ce pot aparea.

Vechiul sistem de feronerie folosit pe termopanele Salamander comercializate de noi in 2020 este Roto New Tehnolgy  ce cuprinde o sumedenie de avantaje  ca un grad de antiefractie ridicat , sistem de microventilatie incorporat pe ferestrele oscilobatante, mecanism de actionare pentru cel de al doilea canat (nu folosim acele zavoare sus si jos), dar si estetic clientul putand alege din varianta de culoare pentru manerul de termopan alb , bronz , dark brown , titan mat  sau argintiu.

Pentru ca noi credem in ferestrele noastre oferim o Garantie de 7 ani pentru orice defectiune !

De obicei, cei ce comercializeaza termopane Salamander reciclate ( coextrudate) NU specifica acest aspect in ofertele lor , si automat au un castig atunci cand clientul ii compara cu alta oferta de termopane Salamander pe profil 100% nereciclat, deoarece este o diferenta de pret de 10 % intre acestea.

Termopane salamander infoliate in Germania

Termopane arcada

Un alt aspect foarte important, dar ce vizeaza profilele infoliate, este achizitia producatorilor de ferestre, a profilelor neinfoliate in Germania. Pentru un cost redus, acestia prefera de cele mai multe ori sa infolieze in regie proprie, pe plan local. Foliile pentru imitatia lemn trebuie sa fie tratate impotiva intemperiilor, de aceea de cele mai multe ori, cele utilizate de pe plan local nu sunt folii tratate si nici procesul de infoliere nu este corespunzator, iar acestea cu trecerea timpului nu rezista.

Acum ganditi-va, cum o fereastra vanduta de noi pe profil 100% nereciclat si infoliat de Salamander Germania la cele mai inalte standard, cu folii testate in cele mai aprige conditii , s-ar putea compara cu o fereastra reciclata si infoliata in Romania cu o folie de provenienta indoelnica.

Diferente la termopanele Salamander

Termopanele Salamander sunt si ele de mai multe clase la fel ca si celelalte profile.

Profile Salamander de clasa A sunt Salamander Streamline 76 si Salamander BluEvolution 92. Ele se deosebesc  avand o grosime mai mare a peretilor exterior , dar si prin compozitia materialului din care sunt facute.Aceste profile Salamander sunt singurele care au acel ALB Salamander care a facut celebra marca.De altfel aceste profile de termopan Salamander Streamline de 7 camere si Salamander BluEvolution de 92 sunt singurele care se mai fac inca in Germania.

Profilele de clasa B sunt Salamander Streamline de 5 camere ,Salamander BluEvolution de 82 .Aceste profil se fabrica numai in Polonia si au o calitate scazuta a materialelor din care sunt facute , albul lor este total diferit fata de profilele Salamander din clasa A. In categoria profilelor de clasa B as trece si toate profilele care sunt pe miez reciclat.

Intreaba intodeauna daca fereastra  Salamander pe care o cumperi corespunde si se incadreaza in clasa A , altfel de ce sa platesti in plus ,doar ca scrie Salamander pe foaie?

In ultimul timp e posibil sa fi vazut scris in oferte  profil “ Salamander 73”  si v-ati intrebat ce este acest Salamander 73 el negasinduse in portofoliul Salamander. Si eu  m-am intrabat si am cercetat acest lucru. Din pacate unii comercianti in goana dupa bani nu mai tin cont de corectitudine si au redenumit dupa bunul plac acest profil Brugmann 73 , in Salamander  73. Mare grija insa acest profil nu are nicio legatura cu “ albul salamander” , calitatea salamander si nicidecum nu estela nivelul salamander streamline de 7 camere desi se vinde cam la acelasi pret.

Diferente de finisaje intre termopanele salmaander

Diferente de finisaje intre termopanele salmaander

In afara de cele enumerate mai sus, si la echiparea de feronerie sunt diferente destul de mari. De exemplu o fereastra Salamander la noi se echipeaza cu un sistem complet de feronerie atat pe canatul activ, cat si pe cel inactiv. In majoritatea cazurilor concurenta echipeaza fereastra termopan Salamander  pe canatul inactiv cu doua zavoare sus si jos, care nu transmit miscarea pe celelalte laturi ale canatului(ochiului de geam). La noi Echiparea se face cu o tija monobloc ce actioneaza atat inchiderea de jos cat si cea de sus, dar transmite si miscarea pe toate laturile canatului, efectuand clar o etansare si o impermeabilitate la vant si apa mult ridicata, fata de ferestrele termopan concurente.

De ce sa alegi ferestrele noastre si  de ce finisajele noastre sunt mult mai diferite decat ale lor.
Ferestrele Salamander comercializate de noi sunt diferite fata de multi alti comercianti de tamplarie pvc din piata datorita faptului ca noi nu facem rabat de calitate sub nicio forma. Gandim ca ferestrele Salamander sunt un segment premium si de aceea  facem totul la alt nivel.

Echipare noastra in standard pentru ferestrele cu deschidere in doua canate vin cu o feronerie Roto NT  ,dar cu gama de varf a producatorului asfel incat inchiderea este petoate laturile profilului. Mai mult pe canatul ferestrei inactive se monteaza o tija monobloc , o maneta ce va face practice deschiderea ferestrei dintro singura miscare evitanduse astfel folosirea acelor zavoare sus / jos ca la ceilalti comercianti. Atuul principal al acestui tip de inchidere este insa ca fereastra Salamander este mult mai etansa pt ca miscarea de inchidere se transmite printr-un system de tije pana pe spatele cercevelei  realizandu-se practic aceiasi inchidere perimetrala ca si la canatul principal. Trebuie avut grija deoarece peste 80 la suta din comerciantii de termopane Salamander cu feronerie Roto sau alt tip nu folosesc acest system premium.

O alta diferenta considerabila la ferestrele si usile Salamander pe care noi le comercializam si montam consta in sudura (lipitura) care este una mult mai precisa  si mai estetica.Acest lucru se intampla deoarece este cea mai moderna fabrica de tamplarie pvc din Romania si poate singura ce detine aceasta tehnologie de sudura cu absortie. Cand se sudeaza ferestrele Salamander rezulta un surplus de material  ce se absoarbe practice cand este inca moale.Pe tehnologia veche era nevoie de o freza cu un cutit care sa scoata acest surplus ,insa finisajele nu erau intodeauna cele mai reusite. Mai jos regasiti cateva poze cu comparatia celor doua tipuri de suduri.E foarte important sa intrebati si ceilalti comercianti despre sudura aceasta deoarece nu are sens sa platiti aceiasi bani pe o fereastra Salamander inferioara.

In concluzie pe doua oferte diferite exista posibilitatea sa scrie “Ferestre termopan Salamander cu feronerie Roto NT” , si se poate produce confuzia ca este acelasi produs insa diferentele de eficienta pot ajunge si pana la 30 %. Informeaza-te corect!

Culori termopane Salamander

Culori termopane Salamander – La noi gasiti toata gama de culori Ral precum si imitatia de lemn pentru termopanele Salamander

 

Salamander Streamline 76

Termopane Salamander Streamline 76

Stabilitate si durabilitate maxima

Coeficient de transfer termic Uf =0,86-1,3 W/m2K

Salamander Bluevolution 82

Satisfactie deplina in fata oricaror solicitari tehnice sau estetice

Coeficient de transfer termic Uw = 1.0 W/m2K

Salamander Bluevolution 92

Salamander bluEvolution 92

Stabilitate si durabilitate maxima

Coeficient de transfer termic Uw = 1.0 W/m2K

Termopane Salamander -Sisteme diversificate, un singur ideal!

Cele 5 sisteme de produse: 2D, 3D, iD, STREAMLINE 76 si bluEVOLUTION vor aduce locuintei dumneavoastra un plus de estetic. Fiecare sistem beneficieaza de un design elegant ce poate fi personalizat; un plus de siguranta prin calitatile materialelor si tehnologia inovatoare ce sta la baza crearii sistemelor de profile;  confort si senzatie de bine datorita importantelor caltati termofonoizolante. Toate aceste calitati ale diverselor profile marca SALAMANDER  variaza in functie de profilul ales. Astfel ca veti putea alege profilul ce se pliaza cel mai bine pe necesitatile si prioritatile locuintei dumneavoastra.
Ca o caracteristică reprezentantiva a unei case, ferestrele SALAMANDER  sunt mai mult decat deschideri spre exterior. Design-ul lor individual joacă un rol important în determinarea aspectului  general al unei clădiri.
Sistemul de profile SALAMANDER  STREAMLINE 76

Satisfactie deplina in fata oricaror solicitari tehnice sau estetice

 • Etansare exceptionala la apa si permeabilitate la aer
 • valori de pana la 1050 Pascali – valoare lider in comparatie cu cea a celorlalte sisteme de profile PVC
 • Proprietati termice exceptionale
 • Rezistenta mecanica sporita
 • Izolare fonica ideala

Preturile sunt valabile pentru profilul de 3 camere si nu reprezinta oferta noastra finala.

FIXA+OSCILO

FIXA+OSCILO
LATIME X INALTIMEEUROEURO/MP
1250 X 125012580
1250 X 145013876,1
1250 X 175016073,3
1250 X 215018970,3
1450 X 125013473.9
1450 X 145014970,8
1450 X 175017267,7
1450 X 215020078,8
1750 X 125014767,2
1750 X 145016364,2
1750 X 175018961,7
1750 X 215022158,7

2 CANATE MOBILE

2 CANATE MOBILE
LATIME X INALTIMEEUROEURO/MP
1250 X 1250160102,4
1250 X 145017697,1
1250 X 175020694,1
1250 X 215024791,9
1450 X 125017294,9
1450 X 145018889,4
1450 X 175022086,7
1450 X 215026384,3
1750 X 125018885,9
1750 X 145020480,3
1750 X 175023677,0
1750 X 215028274,9

FEREASTRA OSCILO

FEREASTRA OSCILO
LATIME X INALTIMEPRET EURO
500 X 50070
500 X 75078
500 X 90083
500 X 120095
500 X 1400100
500 X 1800115
500 X 2100130
750 X 50079
750 X 75085
750 X 90090
750 X 1200103
750 X 1400110
750 X 1800127
750 X 2100136
900 X 50085
900 X 75090
900 X 90095
900 X 1200109
900 X 1400116
900 X 1800133
900 X 2100143

FER DIN 3 DESCHIS LATERALE

FER DIN 3 DESCHIS LATERALE
LATIME X INALTIMEPRET EURO
1550 X 1250193
1550 X 1450211
1550 X 1750247
1550 X 2150285
1750 X 1250201
1750 X 1550221
1750 X 1750259
1750 X 2150305
2150 X 1250221
2150 X 1450242
2150 X 1750281
2150 X 2150329

FEREASTRA DIN 3 DESCHIS MIJLOC

FER DIN 3 DESCHIS MIJLOC
LATIME X INALTIMEPRET EURO
1550 X 1250152
1550 X 1450169
1550 X 1750197
1550 X 2150230
1750 X 1250163
1750 X 1450178
1750 X 1750207
1750 X 2150243
2150 X 1250178
2150 X 1450198
2150 X 1750228
2150 X 2150268

Preturile includ TVA. | Nu includ transportul si montajul

Oferte promotionale

Termopane Salamander – Tamplarie gandita pentru clientii exigenti ce doresc mai mult de la ferestrele termopan. Cel mai bun profil de 5 camere de piata.

Termopane salamanander montate

Termopane salamander montate la casa

Extrudarea si infolierea profilelor pe care le folosim se face doar in Germania!

O constructie este intregita de tamplaria sa. Pentru a ne bucura de un mediu functional si confortabil este important sa acordam o atentie deosebita alegerii tamplariei potrivite.

Ieri tamplaria pvc era considerata un lux, astazi isi evidentiaza beneficiile pe care le aduc unei locuinte. Astfel se obtine cea mai buna performanta in relatia pret- calitate- fiabilitate-rezistenta in timp.

Termopanele reprezinta in primul rand  inalta termoizolatie ce pot ridica functionalitatea unei case la cele mai inalte standarde.
Toate componentele unui tamplarii de termopan sunt importante in ralizarea unei izolatii termofonoizolante de calitate superioara. De aceea calitatea materialelor trebuie sa fie ireprosabila.

Cum ne dam seama de calitate?

Termopane salamander Blue Evolution

Aparent toate termopanele sunt la fel. Caliatea acestora este cea care delimiteaza  clasa superioara  de clasa inferioara.  Diferenta este data de grosimea peretilor exterior. Profilele de clasa superioara, clasa A, au o grosime a peretilor exteriori mare (3-3,1 mm) fata de profilele de clasa B cu o grosime a peretilor exterioare mai mica (2,7 mm).

Termopane Salamander Exemplu de arcada tripan salamander cu izolatie foarte buna!

Termopane Salamander de calitate montate corespunzator pe arcada casei

Diferenta se resimte vara atunci cand razele puternice ale soarelui pot incalzi profilele pana la temperaturi de peste 80 de grade. In cazul unui profil de clasa B, cu pereti mai subtiri, se poate produce inconvoierea si deformarea acestuia.  Fapt care nu se va intampla unui profil de termopan de clasa A, acestea fiind deosebit de rezistente la variatiile de temperatura ( rezistente atat  vara la temperaturi foarte inalte cat si iarna la temperaturi extreme de scazute).

Feroneria termopanelor Salamander

O alta caracteristica deosebit de importanta in alegerea unui profil termopan de calitate este feroneria acestuia. O feronerie de calitate aduce cu sine manevrabilitate usoara, protectie antiefractie inalta, design atragator si mai presus de toate rezistenta si eficacitate.

Dintre multitudinea de termopane existente pe piata autohtona actuala, se fac remarcate sistemele de profile SALAMANDER.

Profilele SALAMANDER sunt construite din materiale de cea mai buna calitate, construite pe baza celor mai performante si actuale tehnologii si beneficiind de o balanta extraordinara in relatia calitate- functionalitate – pret -rezistenta.

Profilele SALAMANDER fac parte din categoria de profile clasa A, cu o grosime a peretilor exteriori de 3 mm si 5- 6 camere de izolare termica si fonica. Rezistenta data de grosimea peretilor asigura durabilitatea profilelor in timp, iar camerele termofonoizolante contribuie atat la crearea unui mediu confortabil cat si economic.

Alegerea profilelor de termopan Salamander, va vor asigura de o mai buna calitate a vietii contribuind la asigurarea unui mediu de locuit sigur, cu temperaturi optime si protejat de actiunea zgomotelor puternice sau a prafului.

Beneficiile folosirii sistemelor de profile din termopane salamander

 

 • Calitate inalta a materialelor (produse de Salamander Industrie Produkte GmbH Germania)
 • Costuri reduse la energie, asigurand o termoizolatie deosebit de eficienta
 • Protectie impotriva intemperiilor si intretinere facila
 • Design variat si elegant (muchii fine si folii decorative in diverse culori)
 • Etansare cu 2 randuri, in cazul profilelor cu 3 – 5 camere si 3 randuri de etansare in cazul profilelor cu 6 camere
 • Armatura mare ( 1, 5 mm – 2 mm in cazul profilelor albe si 2 mm in cazul profilelor colorate)
 • Izolare fonica inalta ( pana la 47 dB )
 • Protectie sporita a locuintei ( siguranta de efractie clasa 2 )
 • Adancime constructiva mare ( 60 mm – 76 mm – 92 mm) ce permite chiar si montarea pachetelor termoizolante cu 4 foi de geam
 • Durata de viata mare ( aprox pana la 50 de ani )

Profilele SALAMANDER nu sunt cea mai potrivita alegere pentru locuinta dumneavoastra doar prin prisma faptului ca detin calitati ireprosabile ce vor imbunatati considerabil confortul in locuinta ci si datorita faptului ca se pliaza perfect pe nevoile dumneavoastra.

Termopane Salamander cu profile diversificate ce asigura de la design atragator pana la eficienta maxima,  profilele Salamander  va permit sa alegeti intelept in functie de nevoile pe care doriti sa le satisfaceti cand vine vorba de crearea unui spatiu placut si eficient.

Ferestrele si usile termopan de foarta buna calitate pot imbunatati foarte mult aspectul, siguranta si confortul locuintei dumneavoastra!!

In ultimii ani, tehnologia foarte moderna utilizata precum si materialele foarte rezistente folosite la fabricarea unor astfel de produse a permis aparitia unor modele foarte estetice si eficiente de ferestre si usi termopan.

De ce sunt foarte renumite astazi ferestrele si usile termopan marca Salamander?

Cel mai mare avantaj  il reprezinta calitatea excelenta a sistemului de profile dezvoltat si fabricat de aceasta ambitioasa companie germana. Este bine sa retineti inca de la inceput faptul ca profilul Salamander Streamline 76 heptacameral este un profil greu si rezistent care are o durata de viata de aproximativ 50 de ani. Greutatea sa mare ii ofera durabilitate mare si o foarte buna rezistenta la variatii de temperatura, presiune si umiditate. Acest lucru ii ofera, de asemenea si o rezistenta buna la temperaturile ridicate de pe perioada verii precum si la cele scazute de pe perioada iernii, la vant, ploi, furtuni, etc..

Sistem termopane salamander

Sistem termopane salamander

Faptul ca este cel mai lat profil din categoria profilelor PVC de clasa medium, permite cu usurinta si confectionarea ferestrelor sau usilor de dimensiuni mari!! In mod asemanator cu celelalte modele de profile performante fabricate de compania Salamander BluEvolution 82, BluEvolution 92 sau Streamline 73 si profilul Salamander Streamline 76 este disponibil in foarte multe culori si nuante precum si in forme extrem de variate.

Pentru a va convinge de diversitatea mare de forme pe care o pot avea ferestrele locuintei dumneavoastra, va rugam sa accesati imediat site-ul companiei noastre  . Aici  puteti descoperi multe modele de ferestre si divizari !

De ce ar trebui sa alegem un sistem de profil PVC care face parte din Clasa A de calitate?

Izolatia termica si fonica oferita de profilele de acest tip este net superioada celorlalte modele existente pe piata de profil. Sistemele de protectie antiefractie sunt mult mai eficiente si izolatia impotriva patrunderii prafului si apei este de asemenea foarte eficienta.

Mai precis, modelul Streamline 76 heptacameral va ofera urmatoarele lucruri:

 • izolare termica a profilului Uf = 1,156W/m2k;
 • izolare fonica 43 dB la zgomotul din exterior;
 • rezistenta la furt Clasa 2 (DIN V ENV 1627);
 • armaturi fabricate din otel zincat de minim 1,5-2 mm;
 • geam termopan compatibil de 24 mm (2 foi de sticla) sau 40 mm (3 foi de sticla);
 • feroneria este de tip ROTO NT si contine blocatori antiefractie si piese speciael pentru microventilatie.

 

IMPORTANT!! Orice sistem de ferestre PVC heptacameral este o adevarata provocare!! Pentru a afla cantitatea de energie termica economisita cu ajutorul acestor modele de profile performante, accesati rubrica Calculator economie prezenta pe site-ul companiei Salamander imediat!! In felul acesta puteti face o apreciere justa a sumelor de bani care pot fi economisite pe termen lung.

Va stam la dispozitie oricand cu informatii suplimentare despre performantele acestui model reusit de fereastra termopan!