Termopane Rehau Synego  

Anul 2020 a adus un pret foarte bun tamplariei cu termopan prin lansarea noii promotii  de termopane Rehau , Rehau Synego.

Preturi termopane :

Promotie Synego 7 camere la pret de Brilliant 5 camere! Cere acum oferta!

Un produs destinat clientilor exigenti ce doresc o tamplarie pvc de calitate superioara si coeficient de transfer termic foarte bun.

Este intradevar si recomandarea noastra pentru casele noi construite unde sa investit in izolarea peretilor sau al apartamentelor ce doresc termopane premium.

 

Iata avantajele tamplariei cu termopan Rehau Synego configurat de noi:

-7 camere de aer in toc si 6 camere de aer in cercevea pentru un coeficient de pana la 0,94w/mpk

-armatura intre 1,5 si 2,5 mm pentru dilatari minime si rezistenta sporita

-echipare cu cea mai buna feronerie de pe piata Roto NT, cu puncte antiefractie in standard,manere sekustice,sistem de microventilatie si siguranta contra manevrarii gresite

-adancimea de montaj de 80mm ce permite montarea te termopan bicameral (tripan) de pana la 44mm  cu un coeficient de transfer de 0,6w/mpk

-sistemul de tamplarie rehau cu 3 garnituri de etansare ceea ce face ca ferestrele sa se situeze intro clasa superioara de impermeabilitate la apa si vant.

-ferestrele sunt mai curate si mai stralucitoare deoarece sunt extrudate cu ultima tehnologie a fabricilor Rehau High Definition Finishing

-pretul este cel mai bun de piata pentru un profil de calibrul sau

-coeficient de transfer termic pe fereastra de pana la 0,66w/mpk

-durata de viata de pana la 50 de ani

-garantia de 7 ani la tot anasamblul de tamplarie

Tamplaria din profil Rehau Synego are o mare intrebuintare si poate fi folosit atat pentru ferestre si usi  de apartament , ferestre si usi pentru ansambluri rezidentiale, balcoane, usi de intrare simple sau usi de intrare cu paneluri ornamentale.Ferestrele termopan Synego pot fi folosite si in diferite forme atipice ca arcade,trapeze,triunghiuri si multe alte forme de tamplarie gasite in cererile de oferta de termopane in Bucuresti sau alte zone.

Rehau Synego se gaseste in standard in 5 culori si poate fi montat in casa dumneavoastra in cel mai scurt timp.Daca arhitectura cere alte culori de cat cele standard mai avem inca 215 culori  din care cu siguranta vei gasi ce ti se potriveste mai bine.Cere oferta aici!

De ce Rehau Synego

    Caracteristici:
  • Numar camere toc 7,canat 6
  • Adancime constructiva: 80mm;3 garnituri
  • Izolare termica: Uf= 0,94 W/mpK ;
  • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719);
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055);
  • Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative;
  • Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi interior si usi exterior;
  • Armaturi identice in rame si canaturi.

Calcul Rapid