Usi de termopan

Usile din termopan sunt din ce in ce mai cautate din cauza rezistentei lor excesive la vremea din ce in ce mai capricioasa.Multi din clientii nostrii care aleg sa inchida partea de ferestre cu tamplarie pvc si initial isi cumpara o usa metalica , revin dupa 1 an sau 2 si achizitioneaza o usa de intrare in casa  de termopan pe motivul ca cele metalice  s-au exfoliate sau ca produc codens.

Usile de termopan sunt de mai multe tipuri:

-usi de termopan de exterior

-usi de termopan de interior

-usi de termopan de terasa

 

Usile de termopan de exterior sunt usi ce etanseiseaza foarte bine ,dar si asigura un grad sporit de antiefractie avand o inchidere in 5 puncte , o cercevea mult mai lata decat la o fereastra si balamale dedicate traficului intens.In principiu usile de termopan exterioare se pot realize in diferite modele montand teuri si diferite sticle sau paneluri in ochiurile ce se formeaza.Vezi modele usi .pdf .Dar pe usile exterioare se mai pot monta si diferite paneluri ornamentale care dau un plus de elegant , dar si un plus de siguranta pentru ca in aceste paneluri se poate pune si table de otel.

La aceste usi de exterior putem avea mai multe tipuri de prag pentru a avea un comfort mai sporit.mai inalte acolo unde bate viscolul si strage zapada si apa ,sau de maxim 1,5 cm acolo unde e un pic protejat.

Usile termopan de exterior se pot confectiona in diferite culori ,in standard veti gasi alb, gri antracit ,mahon , stejar auriu ,wenghe , nuc.

 

Usile de termopan de interior sunt gandite mai ales pentru zonele unde exista umiditate in exces , dar si pentru locuri ca livingul unde cu o sticla sablata cu model poti da un pic de elegant.Usile de termopan pentru interior au inchidere doar intrun singur punct si nu confera o izolare fonica si termica prea buna mai ales ca ele sunt confectionata de regula fara prag si cu o perie atasat.Usile de termopan de interior se pot confectiona cu diferite tipuri de modele si de sticle.Culorile de la aceste usi in standard sunt la fel ca la cele de exterior alb, gri antracit ,mahon , stejar auriu ,wenghe , nuc.

 

Usile de termopan pentru terasa sunt un aspect foarte important si de acea am ales sa avem mai multe posibilitati constructive pentru clientii nostrii.in momentul de fata realizam usi batante pentru terasa , usi osiloculisante pentru terasa , usi armonice pentru terasa si usi glisante cu ridicare.

Usile osciloculisante sunt o solutie foarte buna pentru ca din punct de vedere al rezistentei in timp sunt poate cele mai durabile sisteme .Ele fac si o economie foarte buna la spatial camerei , ele glisand in stanga sau in dreapta foarte aproape de fereastra in genul usilor de “van” .Pe aceste usi de termopan se poate monta un system de actionare fortata , asfel incat chiar daca dimensiunile sunt mari ea poate fi actionata cu usurinta si de un copil de 8-10 ani.Din usile descrise aici ele sunt cele mai cumparate usi de tereasa ,probabil si datorita ca permite deschidere mare per canat de pana la 1300-1400 mm.Usile de termopan osciloculisante au si ele o gama complete de culori la fel ca si usile de exterior.

 

Usile de termopan armonice ne ajuta foarte mult acolo unde dorim sa avem o deschidere mare , sa zicem un perete de sticla de 4m pe care vrem vara sa l deschidem complet. Sunt sisteme esclusiviste pentru oamenii care doresc ceva mai diferit si un control mai bun al suprafetelor vitrate mari.Usile armonice pot fi divizate in multe feluri si una dintre usi se poate folosi ca o usa normal atunci cand totul este inchis si nu se doreste deschiderea acestora total. Usile armonice se pot confectiona in mai multe game de culori atat pe tamplarie din pvc cat sip e tamplarie din aluminiu.

 

 

 

 

 

Oferta!!