• Șoseaua Mihai Bravu 147-169 sc B, București

Termopane Gealan – Preturi termopane S9000 + si S8000

Nu toate ferestrele de pvc sunt aceleași. Diferențele de design ale profilelor au un efect enorm asupra proprietăților tehnice ale ferestrei.
Ferestrele realizate din ultima generaţie de sisteme de profil GEALAN nu numai ca arată atractiv dar au şi geometrii sofisticate de profil şi au fost perfecționate până la ultimul detaliu pentru a satisface toate cerințele tehnice. De la izolația termică și fonică până la protecția antiefracţie și ventilație, ferestrele din profile de pvc GEALAN sunt cea mai bună alegere calitate\preţ.

Preturi termopane Gealan

Ferestrele realizate din profile de PVC sunt ușor de curățat și necesită foarte puțină întreținere. Rezistent la cele mai multe influențe climatice și de mediu, acestea au o durată lungă de viață.

Flexibil

Pentru a ține cont de diferitele gusturi și stiluri arhitecturale, tehnologia modernă de ferestre poate fi realizată nu numai în alb, ci și în acrilcolor sau cu decor sau folie de lemn.

Individual

Alegerea geometriei profilului, a mecanismului de deschidere și a subdivizării panoului de ferestre influențează caracterul individual. Cu profilele GEALAN sunt posibile și forme neobișnuite de fereastră.

Convenabil

Ferestrele realizate din profile cu mai multe camere GEALAN asigură că încălzirea rămâne în interior și că zgomotul este oprit. Ele oferă siguranță și confort și produc o atmosferă de viață inconfundabilă.

 

BENEFICIILE PROFILULUI GEALAN S 9000

Garnitură centrală inovatoare, combinată ușor

Cu o adâncime de instalare de 82,5 mm, noul sistem S 9000 al GEALAN combină caracteristicile și avantajele garniturilor de etanșare centrale și ale plăcilor. Adâncimea mare de instalare, șase camere de profil în cadru și canat și până la trei niveluri de etanșare de la capăt la cap asigură o izolare termică remarcabilă. Ca urmare, ferestrele îndeplinesc cele mai înalte cerințe.

Geometrie modernă

Garnitura centrală flexibilă din rabatarea cadrului contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea izolației termice. De asemenea, protejează elementele de fixare împotriva pătrunderii umezelii, rezultând un comportament sporit al deschiderii, în special la temperaturi exterioare scăzute.

Potrivit pentru geam triple funcțional cu o grosime maximă de 52 mm (STV ® 54 mm).
Lățimea vizibilă îngustă și înclinarea de 15 ° ca element de proiectare.
Concept inteligent de etanșare cu până la trei niveluri de etanșare capăt la capăt.
Optimizat pentru utilizarea STV ® pentru lipirea uscată a panoului și a înălțimii antenei.
Izolație termică și fonică foarte bună datorită designului cu șase camere și adâncimii mari de instalare a cadrului și a cercevelei.
Izolație termică optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune proprietăți de izolare termică nu se întâmplă accidental, ci mai degrabă ca rezultat al lucrărilor de dezvoltare concentrate. Succesul nostru ne dovedește drept. Numeroase calcule au produs valori deosebite de izolare termică. Chiar de la început, scopul dezvoltării a fost acela de a obține o valoare de izolare termică de U f – 0,92 W/m²K pentru combinația standard cu oțel, ceea ce face sistemul potrivit pentru utilizarea în case pasive. Acest lucru a fost realizat prin suma detaliilor de design inovatoare ale sistemului.

Capac de margine profundă datorită unei înălțimi de înălțime de 26 mm pentru izolarea termică îmbunătățită.
Forme de oțel perfect adaptate pentru echilibrul perfect între statică și izolație termică.
Șase camere se sfârșesc până la capăt în cadru, în canelură și în mullion pentru izolare termică și fonică excelentă.

Statica imbunatatita datorita STV ® geam uscat

static

Tehnologia STAL® statică pentru geamuri uscate, dezvoltată de GEALAN, implică lipirea profilului de sticlă și a canatului folosind o bandă adezivă proiectată special pentru a construi ferestre, în timp ce încă mai este capabilă să împacheteze sticla ca de obicei. Îmbinarea panoului cu profilul de braț transferă rigiditatea geamului de sticlă la cercevea și face întregul sistem mai intrinsec stabil. Aceasta înseamnă că elementele standard pot fi produse în întregime fără oțel. Combinând STV® și oțelul în cercevea permite elemente de ferestre deosebit de mari.

  • Combinația dintre tehnologia STV® și elementele tradiționale de rigidizare din oțel permite producerea unor dimensiuni de elemente de neegalat.
  • Lucrările de ajustare și reajustare a ferestrelor pot fi reduse la minim.
  • Împingerea geamului și a canatului sporește protecția împotriva efracției.
  • Chiar și după perioade îndelungate de utilizare, ferestrele cu tehnologie STV® se apropie la fel de precis ca un seif.