Termopanele Veka – Calitate dubla, protectie tot parcursul anului

Sistemul de ferestre termopane Veka SOFTLINE 76 are o geometrie internā împărţită în 5 camere de rupere termica şi 3 garnituri de etansare. Cel mai recent produs al companiei poate fi utilizat pentru toate tipurile de ferestre, inclusiv pentru uşile glisante paralele din sticlă!

Rezistenta la intemperii

Noul SOFTLINE are proprietăți de izolare mai bune decât predecesorul său, în special pentru temperaturi scăzute de până la -40°C şi caldură ridicată de până la +70°C. Acest lucru oferã o utilizare pe tot parcursul anului în toate climatele!

Rezistența la temperaturi

Atât iarna, cât și vara, Veka SOFTLINE este rezistent la schimbările de temperatură și nu îşi schimbă proprietăţile sau forma. Ruptura termică dintre geamuri asigură faptul că rămâne rece pe tot parcursul, chiar şi atunci când se confruntă cu expunerea directă la soare – o problema cu alte tipuri de geamuri duble care poate duce la condens pe geamul rece pe timp de noapte!
In plus față de aceste beneficii pentru rezistența la temperatură, Veka SOFTLINE este, de asemenea, rezistent la umiditate și la vapori de apă.

Avantaje termopane Veka

Veka SOFTLINE este soluția perfectă pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Este durabilă și eficientă, cu o rezistenţă impresionantă la schimbările de temperatură, care poate rezista iernilor aspre fără a-și schimba forma sau proprietăţile, datorită, în parte, utilizării unor geamuri speciale care asigură o izolație excelentă în comparație cu alte tipuri de geamuri duble; acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există pierderi semnificative în timpul verii datorită etanşării ventilaţiei, reducând condensul pe suprafețele reci în timpul lunilor calde, deoarece nu reţin umezeala, aşa cum ar face-o materialele hidrofobe! Mai multe despre Veka aici pe site ul german

Sistemul rezistă chiar şi la vaporii de apă, astfel încât nu va fi niciodată deteriorat de ploaie, spre deosebire de tratamentele obişnuite pentru ferestre – permițând proprietarilor de case liniştea de a ști că investiția lor a fost protejată SOFTLINE – Balamale, garnituri și multe altele!

Se poate alege pentru doua variante de echipare cu sticla de 24 mm (doua foi) cu un coeficient de transfer de 1w/mpk ,sau in varianta de 44 mm (trei foi) cu un coeficient de 0,6w /mpk.

Combinatia de profil Veka SOFTLINE si feroneria Roto face ca fereastra rezultata sa fie una din cele mai eficiente si durabile de pe piata! Cere oferta acum apasa aici

Oferta pret Termopane Veka. Comanda pana in 31 August !!

  Telefon(obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)


  AlbGri AntracitStejar auriuStejar inchisMahonNuc

  Accesorii optionale


  Detalii, dimensiuni, numar de bucati, deschidere

  [recaptcha]

  Calcul Rapid