VA DORITI PUTINA CULOARE?

COLECTIA STANDARD DE CULORI TERMOPANE PENTRU SISTEMELE DE PROFILE DE FERESTRE REHAU

 

SISTEME DE PROFILE DE FERESTRE REHAU

DE LA FOLII DECORATIVE IMITATIE LEMN PÂNA LA CULORI UNI

image009

 

Doriti sa dati frâu liber creativitatii si sa conferiti ferestrelor dumneavoastra o nota cromatica individuala?

 

Foliile decorative se aplica pe profilele ferestrelor printr-un procedeu special.

Suprafetele acestora sunt la fel ca si sistemele de profile REHAU rezistente la intemperii, la mediu si usor de întretinut.

 

 

 

Recomandare:

Din cauza procedeelor de tiparire, culorile prezentate nu corespund cu cele originale si nu sunt disponibile pentru fiecare sistem de profile REHAU. Datorita procesului mai complex de productie, este posibil ca timpul de livrare sa fie mai lung decât cel preconizat. În ciuda respectarii procedurilor de fabricatie, pot aparea abateri nesemnificative de la nuantele selectate. În cazul profilelor suplimentare, nuantele elementelor din sectiunea de baza pot prezenta abateri. Paleta de profile partial limitata.

 

*recomandarea nu implica niciun fel de obligatii; în cazuri particulare, aceasta trebuie sa fie verificata.

PROFILE DE FERESTRE LA O CALITATE VERIFICATA

PROFILELE DE FERESTRE REHAU

Ne bazam pe competenta

REHAU colaboreaza cu întreprinderi calificate de specialitate în dome-niul ferestrelor, ai caror angajati au fost instruiti în cadrul ACADEMIEI REHAU. Aici sunteti pe mâini bune si sunteti consiliati de specialisti: la construirea unei case noi precum si în cazul renovarii – de la forma individuala, termoizolatie si fonoizolatie si pâna la protectia antiefrac-tie. Ferestrele Dumneavoastra vor fi executate, livrate si montate conform dorintelor Dumneavoastra. Chiar si dupa montare, firma va consiliaza cu placere mai

 

Experienta aduce calitate

 

De peste patru decenii REHAU dezvolta si produce sisteme de profile pentru ferestre, fatade si usi. Gândim inovator, învatam din practica si îndeplinim exigentele traditionale de calitate. Expertii nostri folosesc cunostinte importante din domeniul tehnologiei cladirilor si a construc-tiilor subterane si supraterane, sectoare în care au asigurat succesul companiei o lunga perioada de timp. Aceste sinergii si parteneriatul strâns cu firmele din domeniul ferestrelor si cu numerosii angajati instruiti la ACADEMIA REHAU recomanda REHAU drept unul dintre lide-rii producatorilor de sistemele de profi le pentru ferestre, fatade si usi.