Sistemele de aluminiu Aluprof permit construirea multor tipuri diferite de ferestre și uși, în funcție de domeniul de aplicare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolația termică, rezistența la efracție, etanșarea la fum sau rezistența la foc. Acestea includ atât structuri din aluminiu fără izolație termică, utilizate pentru construirea pereților despărțitori și a ușilor interioare ( MB-45 , MB-45 Office , MB-EXPO , MB-80 Office ) sau carcase de balcon (sistem MB-23P ), cât și soluții bazat pe profile izolate termic ( MB-104 Passive , MB-86 , MB-60 , MB-70 , MB-59S). O parte semnificativă a sistemelor izolate termic este disponibilă în versiunea “HI”, caracterizată prin inserții speciale în secțiuni care reduc conductivitatea termică.

Cea mai bună structură izolată termic din oferta companiei este sistemul pasiv MB-104, care folosește materiale inovatoare și soluții tehnice. Este una dintre principalele propuneri Aluprof care se încadrează perfect în tendința de construcție pasivă și de economisire a energiei și este certificată de Institutul de case pasive PHI Darmstadt.

O propunere interesantă în domeniul sistemelor de ferestre și uși sunt ușile din panou din aluminiu, disponibile în sistemele cu cea mai mare izolație termică. Profilele din aluminiu pentru uși și profilele din aluminiu pentru ferestre sunt produsul principal al mărcii Aluprof, motiv pentru care gama acestor produse este extrem de largă.

Sistemele Aluprof oferă nu numai structuri din aluminiu cu cele mai des utilizate metode de deschidere: înclinare sau înclinare, ci și ferestre pivotante “Pivot”, ferestre cu deschidere spre exterior (de ex. MB-59S Casement , MB-70 Casement, MB-86 Casement), ferestre din aluminiu dedicate soluții specifice de fațadă, cum ar fi MB-60EF precum și MB-77HS , MB-59HS ridicat și culisat aluminiu patio usi, MB-59 Slide ferestre și uși glisante , MB-59 Slide Galandage , MB-Slide / MB- Slide ST , ușile pliante și linia de pliere MB-86 , care sunt descrise mai detaliat în fila Sisteme glisante și pliabile .

Oferta producătorului de tâmplărie din aluminiu ALUPROF include și:

Ferestre de tip “industrial”, dedicate clădirilor istorice modernizate,
ferestre din aluminiu cu bandă ascunsă – în versiunea de bază: MB-86US , MB-70US , MB-60US și în versiunea cu cadru îngust MB-70SG,
ferestre cu profile înguste din aluminiu și forme caracteristice: MB-Ferroline și MB-Slimline .
Pe baza multor sisteme Aluprof, pot fi realizate și structuri antiefracție din clasele RC1 până la RC4 și geamuri de evacuare a fumului. Pentru clienții care doresc să reconcilieze parametrii tehnici corespunzători cu un preț accesibil , a fost creată o gamă întreagă de soluții economice, cum ar fi MB-45S , MB-59SE și MB-60E .

Gama de sisteme de ferestre și uși include, de asemenea, pereți despărțitori specializați împotriva incendiilor și a fumului, inclusiv: sistem MB-78EI cu rezistență la foc în clasele EI15 până la EI90, ferestre economice de energie rezistente la foc MB-86EI , sistem EI MB-60E cu rezistență la foc în clasele EI15 la EI30, sistemul automat de uși glisante MB-78EI DPA cu rezistență la foc clasele EI15 la EI30 și sistemul MB-118EI din clasa EI120. Acest grup este completat de uși etanșe la fum fără rezistență la foc: MB-45D .

Gama largă de sisteme de profile din aluminiu Aluprof este dezvoltată în mod sistematic pentru a putea satisface cel mai bine nevoile arhitecturii moderne și a îndeplini cerințele standardelor și reglementărilor tot mai stricte.

Calcul Rapid