Termopane Salamander Streamline 76

Profile Termopane Streamline 76

Profile Termopane Streamline 76

Termopanele cu Profilu unic al ferestrei conferă interiorului un caracter intim și cald, iar parametrii tehnici foarte buni permit o reducere semnificativă a pierderilor de energie.

SALAMANDER SOFT-LINE ȘI ROUND-LINE
Profilurile cu canelură sunt disponibile în două versiuni: Soft universal – ca răspuns la cerințele tendințelor actuale moderne în construcții și Round – semi-flush, datorită căruia fereastra se potrivește în camere foarte clasice și elegante.

Funcționalitate și economie

Un profil cu cinci camere, adâncimea de instalare de 76 mm și două garnituri garantează o izolare termică și acustică optimă. Armăturile mari din oțel asigură stabilitatea ferestrei de mai mulți ani, precum și certitudinea și siguranța în timpul utilizării.

Suduri moderne și alb strălucitor

Datorită tehnicii inovatoare, sudurile V-Perfect ale Salamander sunt aproape invizibile, armonizându-se perfect cu celelalte părți ale ferestrei. Albul unic al profilului oferă o strălucire orbitoare, iluminând golul ferestrei și făcând camera mai luminoasă.

Ferestre arcuite, ferestre triunghiulare, trapezoide, cercuri
Sistemul de profil Salamander permite realizarea ferestrelor în forme neobișnuite. Avem experiență în producția de ferestre arcuite, ferestre triunghiulare, trapezoidale și rotunde.

Graficele sunt desene ilustrative.

Adâncimea clădirii 76mm
Numărul de camere 5 camere
Coeficient de transfer termic Uf = 1,3 W / m2 * K
Clasa de profil B
Sigila Dublu gri / negru
Grosimile disponibile ale unităților de sticlă 24 mm – 48 mm
Geamuri standard 4 / 16Ar / 4 (Rw = 32dB, Lt = 80%, g = 63%)
Mâner standardROTO
Grosimea oțelului 1,5 – 2,0 mm
Profil colorat pentru 25 culori. Da: maro, alb, caramel
Garanție 5 ani pentru întreaga fereastră
Certificate CE, CEKAL (pentru sticlă)
Limita de timp pentru finalizare De 2 săptămâni

.

Ferestre din PVC la dimensiune și specificații

Oferim posibilitatea de a defini dimensiunile, culorile, numărul de sferturi, aspectul canelurii și profiluri suplimentare. Bogăția de soluții permite producerea de ferestre de dimensiuni mari și implementarea comenzilor nestandardizate. Opțiunea de personalizare, adică o comandă individualizată, este disponibilă la cumpărarea unei ferestre.