pret termopane aluminiu

Termopane Ferestre De Incredere : Tamplarie PVC cu Geam Termopan

Termopane Bucuresti  Ilfov 3 sticle  / 4 anotimpuri Clasa A+ 
Profile si  3 – 7 camere cu reducere 46%. Ferestre termopan profil PVC Rehau si Salamander,  feronerie GU si Roto,  geam termopan Saint Gobain. Am realizat si montat tamplarie PVC, in sute de case din Bucuresti si imprejurimi. Case, ce se bucura acum, de o mult mai buna izolatie termica si fonica si de o intretinere mult mai usoara a tamplariei, fie ea alba sau imitatie de lemn.

In momentul de fata, putem acoperii orice cerere a clientilor, putand crea atat usi si ferestre economice, cu un raport calitate pret foarte bun, dar si usi si ferestre de lux, cu design deosebit si rezistenta sporita.

Avem ca deviza seriozitatea,calitatea si promptitudinea, de aceea tamplaria noastra, vine cu o garantie de 5 ani, iar termenul de montaj nu depaseste 5 zile de la lansarea comenzii. Intotdeauna avem preturi corecte si nu facem rabat la calitate.

Termopane Bucuresti, Sector 1, 2,3,4,5,6 si ilfov

Principalele componente ale geamurilor termopan sunt: profilul, armatura, feroneria si sticla termopan.
Daca aceste componente indeplinesc anumite criteri pe care le vom descrie mai jos atunci poti avea ferestre termopan ce vor rezista minim 10 ani fara a interveni asupra lor decat cu reglaje fine.

Profilul geamului termopan sa fie de clasa A minim 2,8 mm grosime a peretilor exterior. Se obtine un indice de transfer termic scazut. Se evita dilatarile excesive ce duc la curbarea, ondularea sau torsionarea profilului de termopan.

Latimea profilului de tamplarie pvc este de altfel importanta pentru a putea permite montarea unui geam termopan bicameral (tripan). Cu cat distanta este mai mare intre foile de sticla se obtine transfer termic cat mai aproape de 0.

Usi termopan – importanta proiectarii

Folosirea diferitelor tipuri de cercevea de usa termopan asa cum o cere locatia sau rolul usii in cauza.

Nu poti folosi o cercevea de trafic mic la o intrare intr-o institutie sau scara de bloc pentru ca se va deteriora foarte repede. Pe tamplaria Salamander se poate merge pana la canate de usa ce au si 130 mm si armatura de tip rectangular in interior.

Armatura din profilul sa fie de minim 1,5 mm grosime pe profil alb iar pe colorat sa fie chiar si de 2 mm. Armatura ar trebui sa fie in tocul ferestrelor si mai ales al usilor de tip rectangular. Armatura este foarte importanta in component ferestrelor. In afara rolului de rigidizare a ferestrelor si usilor are si rolul de a impiedica dilatarea excesiva. Aceasta se produce mai ales la profilele colorate care atrag mai multa caldura.

Geamuri Termopan montate la casa

Geamuri Termopan montate la casa

Feroneria folosita la termopane ar trebui sa fie tratata anticoroziune in strat superior sau in toata masa materialului masa (ex:Roto NT). O fereastra termopan poate fi echipata si antiefractie cu:

 • blocatori cu canal
 • bumbi tip ciuperca
 • piese de oscilobatare puse pe latura orizontala
 • manere secusticeAceste elemente intarzie intrarea prin efractie destul de mult. O tamplarie buna cu o feronerie correct montata ar trebui sa aiba puncte de inchidere din 70 cm in 70 cm. Orice distanta mai mare de acestea scade etanseitatea ferestrei sau usii dumneavoastra. De acea ferestrele noastre sunt echipate cu prelungitoare suplimentare pe ferestrele oscilobatante si balamale. Acestea sunt ascunse pe ferestrele cu simpla deschidere. Pentru o viata indelungata se recomanda o revizie la tamplaria dumneavoastra la un interval de maxim 2 ani.
 • Sticla termopan

Sticla termopan este de multe feluri si de multe calitati. Folosind o sticla de buna calitate si corespunzatoare pentru fereastra ta poti obtine un confort suplimentar in locuinta ta si un cost redus la energia termica si electrica.

Noi, Ferestre de Incredere lucram exclusiv cu produse marca Saint Gobain si suntem la current cu ultimile noutati. Va putem indruma sa alegeti o vitrare cat mai potrivita. De exemplu daca ansamblul dumneavoastra de tamplarie termopan se afla pe sa alegeti sticla Low E (Planitherm Ultra N). Aceasta este tratata special sa retina cat mai multa caldura in casa pe timp de iarna. Totodata sa putina lumina ce bate deobicei pe nord. In rest ferestrele aflate pe est, vest sau sud au nevoie de sticla 4 anotimpuri (Planitherm 4s) aceasta sticla are un tratamant ce opreste o parte din ultravioletele ce incalzesc obiectele din casa care la randul lor radiaza caldura.

Acolo unde totusi este soare in exces se poate merge pe sticla 4 anotimpuri Bronze, sticla reflexive bronz. Sticla termopan poate fi si sticla antiefratie de tip duplex (cu folie), acest geam in cas de spargere nu va cadea. Va ramane prins si va face foarte grea trecerea prin el. Acest tip de sticla combinata in pachet termopan poate aduce si un plus de izolare fonica. Cele mai eficiente sunt termopanele bicameral sau tripanele. Daca facem un pachet format din o sticla Low E, una clar si una 4 anotimpuri, cu argon in cele doua camera se poate ajunge la un coeficient de transfer termic de 0,5 w.mpk, demn de casele pasive.
Societatea noastra comercializeaza si accesorii pentru tamplaria cu geam termopan:

 • Sisteme de umbrire cu prinderi speciala pentru tamplaria pvc ca rulourile exterioare de aluminiu
 • jaluzele verticale textile
 • rolete textile
 • jaluzele orizontale din aluminiu
 • plase de insecte pe balamale sau tip rulou pentru un confort pe timp de vara
 • Va mai punem la dispozitie si glafuri si pervaze pentru termopane in diferite tipuri de culori si marimi.

Daca sunteti interesati de tamplarie pvc, termopane, ferestre, usi sau jaluzele alegeti calitatea Ferestre de Incredere cu care s-au obisnuit deja sute de clienti.
Parteneri:
Sip Windows
Rehau
Saint Gobain

Title

 Termopane Rehau GENEO  

Citește mai mult »Termopane Rehau GENEO

 Termopane Rehau Euro Design 70  

Citește mai mult »Termopane Rehau Euro Design 70

  Termopane Rehau  Euro Design 60

Citește mai mult »Termopane Rehau Euro 60

  Preturi termopane salamander  

Citește mai mult »Preturi termopane salamander

Preturi termopane ferestre   

Citește mai mult »Preturi termopane ferestre

Preturi termopane geamuri    

Citește mai mult »Preturi termopane geamuri

Pret termopane online    

Citește mai mult »Pret termopane online

Preturi termopane maro 

Citește mai mult »Preturi termopane maro

  Preturi termopane usi  

Citește mai mult »Preturi termopane usi