Termopane Rehau, Termopane Bucuresti


Termopane Rehau : Profile
in varianta cu tripan si trei garnituri de etansare  la un pret imbatabil pana la 31 Decembrie ,discount de pana la 46 % din pretul recomandat de producator!

+ Sticla 4 anotimpuri la pret de sticla normala

 

Preturi foarte bune la accesoriile pentru  ferestrele cu geam termopan:rulouri exterioare, jaluzele orizontale ,rolete textile,plase de insecte rulou,plisee sau balama.

Solicita o oferta de pret gratuit aici

Termopane Rehau – ferestre pentru orice camin! Geamuri termopan cu livrare si montaj in Bucuresti :

Termopanele Rehau sunt  cele mai cunoscute si cele mai vandute termopane din Romania datorita raportului calitate pret foarte bun,dar si pentru ca diversitatea tipurilor de profile permit executarea de ferestre pentru toate buzunarele si pentru toate intrebuintarile.

Termopanele Rehau sunt foarte fiabile si  au finisaje foarte placute datorita experientei de extrudare de zeci de ani. Tamplaria Rehau de 3 si 5 camere este cea mai utilizata pentru apartamentele din Bucuresti,iar cea de 6 camere este folosita pentru casele cu izolatie foarte buna a peretilor.Mai jos regasim profilele pentru usi si ferestre Rehau :

Culori termopane 

Termopane REHAU – Sisteme diversificate pentru nevoile locuintei dumneavoastra.

Termopane Bucuresti
Necesitatile sunt diferite in functie de fiecare locuinta. Gama noastra de produse -termopane bucuresti va ofera solutii atat pentru constructii noi, renovari , locuinte familiale sau constructii comerciale si industriale.

Diversitatea sistemelor este una din calitatile ce se regasesc in beneficiile produselor REHAU.  Suntem constienti ca fiecare proiect are cerinte diferite si astfel nu oferim doar produse cu eficienta energetica  sau design atragator ci, oferim produse individualizate si personalizate pentru fiecare constructie in parte actualizate la nevoile locuintei dumneavoastra.

Sistemele de profile Rehau beneficieaza de o diversitate in produse, astfel ele reprezinta solutia optima pentru nevoile locuintei dumneavoastra .

REHAU- Diversitate, calitate, stil si eficienta! Solutia ideala pentru locuinta dumneavoastra:

Termopane Rehau euro 60, Termopane Rehau Euro 70Termopane Rehau Euro Design 86 PlusTermopane Rehau GENEO

Termopane Rehau cu 3 camere

  Caracteristici:

 

 • Numar de camere: 3 camere;
 • Adancime constructiva: 60mm;
 • Izolare termica: Uf= 1,6 W/mpK;
 • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719);
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207) / 9A (DIN EN 12208);
 • Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative;
 • Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon usi de interior si usi de exterior;
 • Armaturi identice in rame si canaturi.

 

Termopane Rehau cu 5 camere

  Caracteristici:

 

 • Numar de camera: 5 camere;
 • Adancime constructive: 70mm;
 • Izolatie termica: Uf= 1,3 W/mpK (armare standard);
 • Izolatie fonica: pana la clasa 4 (VDI 2719);
 • Etanseitate aer/apa: pana la grupa C (DIN 18055);
 • Economie de energie: pana la 56% (baza de comparatie: ferestre de lemn );
 • Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative;
 • Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi de interior si usi de exterior;
 • Armaturi identice in rame si canaturi.

 

Termopane Rehau cu 7 camere Synego

rehau synego

  Caracteristici:

 

 • Numar camere toc 7,canat 6
 • Adancime constructiva: 80mm;3 garnituri
 • Izolare termica: Uf= 0,94 W/mpK ;
 • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719);
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055);
 • Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative;
 • Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi interior si usi exterior;
 • Armaturi identice in rame si canaturi.

Termopane  Rehau Geneo (fibra nu pvc)

rehau geneo

  Caracteristici:

 

 • Numar camera: 6 camere;
 • Adancime constructiva: 86mm;
 • Izolare termica: Uf= 0,8W/mpK ;
 • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719);
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055);
 • Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi interior si usi exterior;
 • Armaturi identice in rame si canaturi.

Cei mai multi din clientii nostri ce au cautat Termopane Bucuresti ,au ales termopanele rehau si au fost foarte multumiti.Serviciile noastre de montaj termopane in Bucuresti au adus un plus de calitate la lucrarile beneficiarilor care si dupa 2-3 ani au revenit cu comenzi noi sau cu recomandari pentru prieteni sau cunoscuti.De altfel si serviciul de garnatie si post-garantie pe termopane Bucuresti a adus un mare grad de multumire in randul clientilor.

Cum pot primi o oferta de geamuri termopan?

Pentru a primi o oferta de geamuri termopan ai nevoie de cotele  tamplariei existente,acestea se iau de obicei din zid  urmand apoi ca un specialist al nostru sa ia cotele finale ale geamurilor temopan pentru executie.In afara de cote mai aveti nevoie sa va decideti asupra unui anume tip si marca  de profil de geamuri termopan.Profilele sunt structurate in categorii dupa numarul de camere (sectiuni din interior) , iar in momentul de fata sunt pe piata geamuri termopan cu 3 camere , geamuri termopan cu 4 camere , geamuri termopan cu 5 camere , geamuri termopan cu 6 camere si mai nou  geamuri termopan cu 7 camere . Societatea noastra comercializeaza trei marci de geamuri termopan acoperind astfel toate necesitatile clientilor.Pentru clientii cu buget redus avem geamuri termopan ramplast cu 4 si 6 camere , pentru cei ce doresc un raport calitate prêt bun avem geamuri termopan rehau cu 3 ,5 ,6 si 7 camere , iar pentru cei ce doresc calitate premium le oferim geamuri termopan salamander cu 6 si 7 camere. Pretul termopanelor se poate calcula aici.

Exemple oferte geamuri termopan PDF:

Geamuri termopan oferta geamuri termopan pret

Geamuri termopan -Cum ne dam seama de calitate?

Calitatea geamurilor termopan este data de tipul profilului folosit , de feroneria folosita si de sticla de termopan .Daca toate acestea intrunesc aceste conditii , iar ansamblarea geamurilor termopan se face cu utilaje corespunzatoare atunci cu siguranta fereastra dvs de termopan va fi una fiabila si care va tine ani buni.Totusi ca sa fim siguri ca geamurile termopan achizitionate vor rezista si 20-30 de ani va sfatuim ca periodic sa le faceti o revizie  ce consta in lubrifierea garniturilor si a pieselor mobile ale feroneriei dar si curatarea profilului cu substante special.Acest lucru se poate face cu ajutorul echipelor noastre la un cost ce poate varia in functie de nr de deschideri , dar si in regie proprie achizitionand un kit de intretinere termopane din magazinele de tip bricolaj.

Societatea noastra are o mare experienta in montarea si confectionarea  de geamuri termopan executand lucrari la sute de apartamente si case sau vile ,dar si blocuri nou construite sau reablitari termice in colaborare cu diferite firme de constructii.Montajul se face doar cu echipe specializate si  in momentul de fata am reusit ca fiecare echipa sa detina macar un om cu o experienta de minim 7 ani in domeniu.Folosim numai scule profesionale fara a face rabat pentru a ne asigura ca montajele se desfasoara in cele mai bune conditii ,iar disconfortul resimtit de client este foarte scazut atunci cand executam montaje in case sau apartamente locuite. Transportul geamurilor termopan se face cu masini doatate cu capre special captusite cu mochete si cauciuc moale pentru a se elimina riscurile de zgarieri sau deterioare in vreun fel a tamplariei pvc .

Pentru a asigura clientul ca folosim doar material de calitate compania noastra acorda garantie ferestrelor si usilor de pana la 7 ani .Garantia consta in remedierea fara niciun fel de cost al defectelor cauzate de piesele feroneriei , eventualelor probleme de etansare sau defecte ale sticlei.

Geamurile termopan reduc considerabil pierderea de caldura din locuinta dvs mai ales acum cand tehnologia permite sa ajungem la coeficienti demni de case passive de pana la 0,5w/mpk pierdere de caldura prin termopanele bicamerale. Nu mai ezitati si profitati de ofertele noastre si de personalul mereu amabil si dispus sa ajute nu sa vanda produsul cel mai scump.

Geamuri termopan – Ce trebuie sa stim pentru achizitionare?

Pentru a ne putea face un buget pentru achizitionarea de geamuri termopan trebui sa avem in vedere ca daca dorim o alta culoare decat alba pretul poate creste cu pana la 30% la o fereastra de geam termopan . Bineinteles ca si marca profilului si numarul de camere face diferenta pe factura ,dar si numarul de deschideri ale ferestrelor de termopan.

 


Daca nu sunteti hotarat asupra unui anume geam termopan , echipa noastra de consiliere este oricand dispusa sa va ajute , tot ce trebuie sa faceti este sa le dati cat mai multe detalii despre locatia in care se monteaza geamurile termopan , pozitia cardinala a geamului termopan , ce anume se doreste de la geamurile termopan , izolare ridicata fonica sau doar termica sau umbrire excesiva si tot asa.In functie de aceste date vi se vor configura geamuri termopan  personalizate nevoilor dvs. .In cazul in care nu aveti dimensiuni puteti solicita sa vina din partea noatra un agent de teren din partea noastra , care in afara de a va da toate detaliile de care aveti nevoie va poate prezenta si o mostra de geamuri termopan sau tripan.Termopanele pot avea diferite culori. O paleta larga de culori se gaseste in standard ca si exemple avem nuc , stejar auriu , wenghe sau mahon , insa la cerere se pot infolia in orice culoare din paletarul rar singurul inconvenient fiind termenul de livrare putin mai mare.

termopane rehau bucuresti sector 1,2,3,4,5